Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Pere Regull: “Festivals com el Most són els que Vilafranca necessita per ser reconeguda de manera internacional.”

13 de novembre de 2017

Vilafranca va acollir ahir vespre la Gala de Cloenda de la 7a edició del MOST, Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava. L’acte va comptar amb el Lliurament de Premis i l’estrena de la pel•lícula Tierra firme de Carlos Marqués-Marcet, amb l’assistència de part de l’equip de la pel•lícula. Durant la gala també es van lliurar els Premis Honorífics Most 2017 a l’actor Francesc Orella i al periodista i cronista de cinema Jaume Figueras.
Enguany, el Festival Most arriba ja a la setena edició amb una novetat important, el canvi d’ubicació, celebrant-se a l’Auditori. Un canvi que ha estat molt ben valorat tant per l’organització del Festival com del públic que hi ha assistit.
Enguany, les xifres d’assistència han tornat a ser molt altes, igualant les de l’any 2016, que ja van batre un rècord en la història del Festival Most. Enguany, també s’han sobrepassat les més de 5mil persones que van assistir l’any anterior.
Van assistir a la gala de cloenda l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i diversos regidors de l’equip de govern. Pere Regull va destacar “la consolidació del Most Festival, un festival que va néixer local i ja es projecta de manera internacional. Aquest tipus d’iniciatives són les que Vilafranca necessita per obrir-se i ser reconeguda a l’exterior.” Regull no va oblidar la situació política que s’està vivint a Catalunya, “és una situació anòmala, i consolidar el Festival en un moment on la situació política és d’emergència nacional no deixa de ser encara més exitós.”
Durant diferents sessions del Festival, i ahir a la gala de cloenda no va ser-ne una excepció, es va deixar una cadira buida amb un símbol groc, en record, reconeixement i homenatge als presos polítics.

pujar inici

Accessibilitat