Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Pere Regull valora positivament l’operació antidroga d’aquesta matinada a Vilafranca

14 de febrer de 2023

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, es mostra satisfet de l’operatiu antidroga desplegat aquesta matinada i primera hora del matí a Vilafranca per la Guàrdia Civil i que ha permès la detenció de 13 persones a la Vila i d’una persona al municipi de Gelida.

L’operatiu, en què han participat uns 150 agents de la Guàrdia Civil, s’ha centrat en una quinzena de pisos i locals de diversos barris de Vilafranca amb l’objectiu de desarticular un grup criminal dedicat al tràfic de drogues a escala internacional.

Segons sembla, aquest grup, format per un extens clan familiar, estaria darrere de l'emmagatzematge i la distribució d'haixix des de l'Estat fins a diversos punts d'Europa i amb el blanqueig de capital.

Pere Regull ha explicat que des de fa temps “estàvem fent gestions perquè els cossos policials actuessin en aquesta problemàtica. El veïnat ens ho reclamava, però ja sabem que les investigacions requereixen el seu temps i aquestes macrooperacions no van a buscar el darrer graó de l’escala, sinó que cal anar més amunt per erradicar la xarxa. El fet que hagi estat la Guàrdia Civil qui se n’hagi encarregat, vol dir que l’operació té ramificacions en altres punts de l’Estat”.

Per l’alcalde, és positiu que s’hagi “posat fora de circulació certes persones i s’hagi anat a l’arrel del problema. Esperem que tot això repercuteixi positivament en la seguretat ciutadana al carrer”.

pujar inici

Accessibilitat