Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

25 joves s’han format en els cursos PFI de Perruqueria i estètica i Cuina que gestiona l’Ajuntament de Vilafranca

29 de juny de 2021

Aquest dimarts al matí s’ha fet l’acte de lliurament de diplomes a l’alumnat que aquest any ha cursat els PFI en les especialitats professionals de Perruqueria i estètica i Cuina, que gestiona l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del servei d’Educació. Un total de 25 nois i noies de Vilafranca i comarca han superat aquest Pla de Formació i Inserció amb l’objectiu de qualificar els joves professionalment i facilitar la seva reinserció al sistema educatiu.

Lliurament de diplomes

Després d’un curs complicat per l’impacte de la pandèmia, l’acte ha estat un reconeixement a alumnat i professorat per l’esforç d’adaptació que ha permès seguir el curs de forma presencial, “molt important per la vinculació d’aquests joves i la seva reincorporació al sistema educatiu” assenyalava la cap del servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Peñafiel. “S’ha treballat la part competencial i de contiguts, amb aprenentatge en contacte amb empreses, però també la part emocional”, afegia Peñafiel.

Les professores dels dos cursos formatius han lliurat els diplomes a l’alumnat, felicitant-lo i animant-lo a continuar el seu itinerari formatiu a partir del curs vinent.

Lliurament de diplomes

Els programes de formació i inserció ofereixen als joves que no obtinguin l’ESO, d’entre 16 i 21 anys una segona oportunitat que els permeti reincorporar-se al sistema educatiu per prosseguir estudis de formació professional, evitant l’abandonament prematur, i que alhora els permeti l’assoliment de competències professionals per al mercat laboral.

Més informació a https://educacio.vilafranca.cat
 

pujar inici

Accessibilitat