Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Plantació forestal diumenge a la Serreta

15 de novembre de 2022

El proper diumenge 20 de novembre es farà una plantació forestal d’alzines a la zona de la Serreta de Vilafranca, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport de l’ADF “La Carrerada”.

A banda de plantar plançons d’alzina, les persones que vulguin podran aprendre a fer càpsules de llavors amb el mètode nendo dango, que serviran també per a reforestar l’espai.

Replantació forestal

Com que l’activitat forma part de la Setmana de Prevenció de Residus, s’aprofitarà la caminada per recollir la brossa que es pugui trobar durant el recorregut. Quan finalitzi l’acte, hi haurà un petit refrigeri sense residus, amb pomes de Pontons, de la varietat Roqueta -autòctona del Penedès-, i fruits secs del Camp de Tarragona.

Per tal de no fer residus, es demana als participants que portin la seva ampolla reomplible. Així mateix, per a la plantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines (pics i aixades), i guants. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta.

Cartell

El lloc i hora de trobada per aquest diumenge 20 de novembre serà al camí de la Serreta (cruïlla ronda de Mar-c/ Mare Ràfols) a les 11h.

En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa.

pujar inici