Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Plantació forestal a la muntanya de Sant Jaume

22 de novembre de 2017

El proper diumenge 26 de novembre, en el marc de la programació “Els diumenges a Sant Pau”, es farà una plantació forestal d’alzines a la muntanya de Sant Jaume, guiada pel Col•lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport de l’ADF “La Carrerada”. 
Per a la plantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines (pics i aixades), així com guants. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. El lloc i hora de trobada per aquest diumenge 26 de novembre serà directament a l’espai Sant Jaume (antic Casal 2000) a les 11h. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa. 
Com a novetat d’aquesta plantada i per fomentar la participació ciutadana, també es col•labora amb el projecte Minuts que impulsa l’Ajuntament. Una plataforma web i mòbil per fomentar la col•laboració entre els ciutadans, actualitzant tecnològicament el banc del temps. Els col•laboradors que vinguin a la reforestació, un cop acabada l'activitat, rebran un cupó amb el temps invertit en l'activitat que podran carregar a l'App Minuts. Així veuran recompensat el temps que dediquen a la societat amb la possibilitat de participar gratuïtament en activitats de la vila que organitza l'Ajuntament, com rutes turístiques, concerts, teatre o visites a VINSEUM i entrar a participar en el món de l'economia col•laborativa intercanviant experiències amb altres ciutadans.

App Minuts, enllaços de descàrrega:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.minuts
http://minuts.cat/vilafranca

pujar inici

Accessibilitat