Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita guiada a l’exposició “El viatge del poeta”

24 de novembre de 2021

El proper diumenge 28 de novembre, a les 12h, l’artista Jaume Amigó oferirà una visita comentada a la seva instal·lació “El viatge del poeta” a la capella de Sant Joan de Vilafranca.

Fortament influït per la cultura japonesa que tan bé coneix i en un clar homenatge al poeta Matsuo Bashô, l’artista Jaume Amigó presenta a la Capella de Sant Joan una instal·lació que ens farà resseguir les grans extensions dels camps d’arròs, participar del fluir constant dels rius amarats per la suau calma recollida dels nenúfars, gaudir del quiet descans que ens fa seguir tot caminant pels somnis, arribar-nos al temple i notar la tímida superfície de la pluja aplegada al solc suau atemorida pels raigs de sol. Aquest és el  Viatge del poeta i aquest és també el viatge que ens fa avançar i obrir camí dins nostre: el camí interior. Com digué el poeta Bashô: “Sempre, sempre endavant, que per caure, ja hi ha els camps de trèvol”.

Inspirat per l’art i la cultura nipona arran de les múltiples estades que ha realitzat en aquest país, de seguida se sentí  atret pel llibre L’estret camí interior de Matsuo Bashô.  Impregnat per les vivències, les textures i els aromes de les seves pàgines, Amigó ens convida a fer camí i evocar les passes del poeta.

Aquesta activitat està adreçada a tots els públics. És gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Horaris de visita

“El viatge del poeta” es podrà visitar a la Capella de Sant Joan fins al diumenge 9 de gener de 2022. Els horaris de visita són: de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h; diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

pujar inici

Accessibilitat