Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Premi Recerca per a la Pau

29 de novembre de 2007
La Universitat de Barcelona convoca la tercera edició del Premi Recerca per a la Pau per a treballs de recerca de Batxillerat, elaborats per estudiants de Batxillerat amb matrícula en els centres educatius catalans durant el curs 2007/2008.

Poden optar al premi treballs de recerca que abordin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau, és a dir, els coneixements, valors i habilitats que possibiliten la pau, entesa com l'absència de violència en totes les seves formes: guerra, injustícia, vulneració de drets
humans, alienacions, etc. Algunes de les temàtiques vinculades a aquest àmbit són: solidaritat internacional, desenvolupament humà, sostenibilitat, altermundisme, drets humans, conflictes, migracions humanes, interculturalitat, etc.

El termini de presentació de treballs s'inicia el proper 1 de febrer i finalitza el 25 d'abril de 2008. Podeu consultar les bases del Premi en l'espai web de la Fundació Solidaritat UB, entitat que gestiona la convocatòria en el marc del projecte PAULA d'educació per a la pau.

http://www.solidaritat.ub.edu/premi_pau

pujar inici