Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Vilafranca celebra una gala dels Premis de l’Esport 2020/2021 marcada per la pandèmia

15 de juliol de 2021

Ahir a la tarda es va celebrar al saló-teatre del Casal una nova edició de la gala dels Premis de l’Esport de Vilafranca, corresponent a la temporada 2020/2021. L’acte, al qual van assistir l’alcalde Pere Regull i la regidora d’Esports, Anna Doblas, entre d’altres membres del consistori, va estar marcat per  la crisi sanitària, que ha impossibilitat que les entitats esportives hagin pogut desenvolupar les seves activitats amb normalitat al llarg de la temporada. La gala va ser presentada per l'humorista Javi Sancho. Les competicions oficials no s’han pogut realitzar amb la periodicitat i continuïtat habituals. Algunes modalitats esportives ho han tingut més fàcil que d’altres, però també s’ha donat el cas que en determinats esports no s’ha pogut realitzar cap tipus de competició. Les possibilitats han estat molt diferents entre els diferents esports, com també ho ha estat entre les categories. Amb aquest escenari era poc coherent plantejar uns Premis de l’Esport de Vilafranca com era habitual. 

Per això enguany, en aquesta edició especial, i tal com afirmava la regidora d’Esports, Anna Doblas, s’ha volgut expressament reconèixer “la tasca de totes i cadascuna de les entitats esportives de Vilafranca pel seu esforç i perseverança durant la temporada 2020/2021”. El record ha consistit enguany en una fotografia emmarcada feta pel fotocol·lectiu DRMA composat per Pau Carbó Canals, Micaela Granero Badia i Marta Madero Fernàndez, estudiants de l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

A banda d’aquest reconeixement general a les entitats es van lliurar els premis a la millor iniciativa en l’àmbit de l’activitat física i l’esport a la Farmàcia Sant Julià pel seu projecte “Diàlegs d’esport i salut”; el premi honorífic, en aquest cas a títol pòstum, a Josep Maria Mateu, per la tasca en la promoció de l’activitat física i l’esport a Vilafranca del Penedès;  el premi a la trajectòria en l’àmbit de l’activitat física i l’esport a Josep Gumà, per la seva trajectòria en la divulgació i promoció de l’hoquei patins i un reconeixement especial a l’equip del Secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, per la tasca d’acompanyaments i assessorament als ajuntaments durant la pandèmia de la Covid-19.

En la cloenda de l’acte, l’alcalde Pere Regull recordava que enguany, més que mai, calia agrair “tot l’esforç que han fet les entitats esportives, impulsores de l’esport de base, i tot l’esforç que segur que faran. En aquests moments tan complicats és molt important la tasca que esteu desenvolupant perquè impulseu l’esport entre la societat i no oblidem que l’esport és salut”.

ODSODS3

pujar inici

Accessibilitat