Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Darrera setmana per presentar els projectes enoturístic dels cellers als Premis Vinari 2021

27 de abril de 2021

Els Premis Vinari, que enguany celebren la seva 9a edició, ampliaran les categories dedicades al sector de l’enoturisme. Els premis en aquestes categories comptaran amb el patrocini de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca del Penedès, que ofereix la formació dels professionals de l’àmbit enoturístic de Catalunya, contribuint així al desenvolupament del sector.

En l’edició passada del certamen es va crear la categoria d’un sol premi d’Enoturisme, però enguany s’ha volgut fer un pas endavant ampliant fins a 4 les categories dedicades a aquest sector. Cada cop són més els cellers que promouen activitats enoturístiques amb l’objectiu  que el client pugui conèixer i gaudir el territori a la vegada que s’apropa als seus productes.

Els Premis Vinari als projectes d’enoturisme comptaran amb un jurat especialitzat en la matèria que atorgarà guardons en les categories següents:

  • Premi al millor allotjament (hotels, hostals, cases rurals, etc, pertanyents a cellers).
  • Premi al millor restaurant, wine bar i/o experiència de maridatges.
  • Premi a la millor visita enoturística i experiència de tast de vins que es dugui a terme de manera constant durant l’any.
  • Premi a la millor activitat enoturística de l’any puntual organitzada en un celler o en unes vinyes durant l’any 2020, en els àmbits del medi ambient, l’esport o el benestar, la cultura, la música o el luxe.

Aquest any el concurs tindrà dos moments de lliurament de premis. El 18  de juny per als  vins i escumosos més joves i per als premis d’Enoturisme  i a l’octubre es manté la gala televisada on es lliuraran la resta de guardons.

Els cellers que vulguin participar en les categories d’enoturisme dels Premis Vinari 2021 poden inscriure’s i presentar la seva candidatura a través de la pàgina web del certamen. També s’hi poden trobar les bases i la guia d’inscripcions del concurs. Per qualsevol dubte sobre el termini d’inscripció cal posar-se en contacte amb l’organització dels premis https://premisvinari.cat/user/login

       

pujar inici

Accessibilitat