Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació d'hivern al Teatre Municipal Cal Bolet

22 de gener de 2008
Des d’aquest gener i fins a Setmana Santa passaran per l’escenari del Teatre Municipal Cal Bolet un total de 15 espectacles professionals. La programació, que inclou propostes per a públic adult i públic familiar, pretén ser una mostra de la producció teatral més recent del nostre país, tot combinant continguts ben diversos (des de textos clàssics fins a obres de dramaturgs contemporanis), així com propostes escèniques més convencionals de gran format al costat d’altres de més arriscades i per un públic més minoritari.
MIG I GRAN FORMAT
Els sis espectacles que es podran veure en aquest apartat de la programació són Lucid, una delirant comèdia produïda per la sala gironina La Planeta, escrita i dirigida pel jove dramaturg argentí Rafael Spregelburd; Poetartista, un muntatge que uneix la videocreació amb la poesia escrita i visual en el marc de VIDET 08, Festival Internacional de Videoart de Vilafranca; Carta d’una Desconeguda del dramaturg austríac Stefan Zweig, un drama romàntic interpretat per Emma Vilarassau, Àngels Bassas, Ivana Miño i Carlota Olcina; Marc Parrot presentarà el seu darrer disc Interferència, en un concert on juga amb l’estètica imperfecta i efímera de la interferència tant sonora com visual; En cualquier otra Parte, una obra escrita i dirigida pel barceloní Álex Mañas sobre la decadència del nostre model social amb dos pesos pesants a l’escena, David Selvas i Roger Coma; i tancarà el trimestre L’Aigua, una obra basada en les narracions de Jesús Moncada, un dels escriptors més importants de la literatura catalana i mestre excepcional en el camp de la narració curta.
RIU-TE'N DEL FEBRER!
A més de les produccions esmentades, Cal Bolet ofereix un cicle de petit format amb el públic dalt de l’escenari per veure de ben a prop tres espectacles d’humor de tres companyies procedents d’Alcoi, de Huelva i de Barcelona. Serà els divendres 15, 22 i 29 de febrer a les 21:00h. Hi actuaran, respectivament, Accidents Polipoètics amb Fe, Esperanza y Cha-Cha-Chá; La Escapista Teatro amb l’obra Mejorcita de lo mío i la companyia Pot de Plom amb L’Heretge de Xàtiva (con la Iglesia hemos Topado).
PER VEURE EN FAMÍLIA
La programació de Cal Bolet també inclou els quatre espectacles per infants i les seves famílies que es representaran al teatre del Casal. La Xarxa presenta Pinxo, el Picassoques Enamorat de la cia. La Closca i Rucs o la maledicció del Bruixot de La Pera Llimonera. Dins el cicle de concerts familiars que organitza l’Escola Municipal de Música i el Servei de Cultura de l’Ajuntament s’ha programat Sons de Circ, de l’Orquestra Simfònica del Vallès i Corda i Descorda, produït pel servei educatiu de l’Auditori de Barcelona.
Podeu consultar el detall de la programació en aquest apartat de la pàgina web
http://www.vilafranca.org/doc/doc_37813769_1.pdf.
AVANÇ DE LA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA
En aquests moments s’està acabant de confeccionar la programació del darrer trimestre de la temporada 2007-2008. Els espectacles més destacats que ja es poden avançar seran el concert del cantautor Ismael Serrano (19 d’abril) presentant el seu darrer disc Sueños de un hombre despierto; L'Home, la Bèstia i la Virtut de Luigi Pirandello (11 de maig), una producció del Teatre Nacional de Catalunya i el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa amb Eduard Farelo, Jordi Martínez i Teresa Urroz com a intèrprets; i El Comte Arnau de Josep Mª de Sagarra (17 de maig), una lectura magistralment dramatitzada per Lluís Soler.
Per més informació, els espectadors poden accedir a la secció de cultura del web municipal (www.vilafranca.cat/cultura). Des d’aquí també es podran subscriure, a partir del 31 de gener, al butlletí electrònic d’informació cultural, una eina que permetrà rebre puntualment per correu electrònic tota la informació cultural de Vilafranca.

pujar inici