Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Projecció de La Juventud de Paolo Sorrentino com a activitat paral·lela a l’obra Moriu-vos de Cal Bolet

31 de gener de 2023

En paral·lel a la programació d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una sèrie d’activitats que pretenen complementar i reforçar l’experiència escènica.

La primera proposta serà el proper dimarts 7 de febrer, a les 7 de la tarda, a la sala Zazie-Casal on es projectarà de forma gratuïta, la pel·lícula La Juventud de Paolo Sorrentino. En acabar, es realitzarà una tertúlia post-projecció amb la participació del director de l’espectacle Moriu-vos, Joan Arqué Solà i de Valeri Laguna com a moderador. Moriu-vos es representarà el proper diumenge 12 de febrer, a les 7 de la tarda a Cal Bolet.

La sessió compta amb la col·laboració del Cine Club Vilafranca.

Sinopsis:

Fred Ballinger (Michael Caine), un gran director d’orquestra, passa unes vacances en un hotel dels Alps amb la seva filla Lena i el seu amic Mick, un director de cine al que li costa acabar la seva última pel·lícula. En Fred fa temps que ha renunciat a la seva carrera musical, però hi ha algú que vol que torni a treballar. Des de Londres arriba un emissari de la reina Isabel, que ha de convèncer-lo per a dirigir un concert al Palau de Buckingham en motiu de l’aniversari del príncep Felip.

pujar inici