Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Webinar: Nicaragua i dels projectes de cooperació a Puerto Cabezas

27 de abril de 2021

Fa més de 30 anys que Vilafranca del Penedès està agermanada amb Puerto Cabezas/Bilwi, municipi de la Regió de la Costa Nord del Carib, a Nicaragua. En el marc de l’agermanament s’han desenvolupat nombroses activitats de cooperació. Actualment hi ha diverses iniciatives en execució, com el suport a l’alberg de víctimes de violència del moviment de dones Nidia White, a la Comunitat indígena de Wawa Bar, en el marc de la reconstrucció de la zona, molt malmesa després del pas dels huracans ETA i IOTA el novembre de 2020.

Des del servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, en col·laboració amb l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas, es presentarà a la ciutadania, l’estat d’execució d’aquests projectes i donarà a conèixer el context social i polític actual de Puerto Cabezas/Bilwi.

Aquests seran els continguts de la presentació pública que es portarà a terme el proper dimarts 4 de maig, a les 19h, a través de la plataforma zoom, amb la participació de la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo; del representant de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas, Marc Nicolàs; i de Xavier Ruiz, tècnic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, resident a Managua.

Per tal de poder participar en aquesta sessió telemàtica (webinar) caldrà connectar-se a l’enllaç que es podrà trobar al web solidaritaticooperacio.vilafranca.cat.

La regidora Montse Arroyo posa en valor l’agermanament amb Puerto Cabezas i aquesta webinar “per tal de poder compartir mirades i apropar realitats en el marc de l’Educació per a la Ciutadania Global”.

        

pujar inici

Accessibilitat