Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Raúl Maiorano i Gemma Cantador exposen a la Sala dPAS de l’Escorxador

20 de maig de 2007
Els artistes Raúl Maiorano i Gemma Cantador es tornen a reunir en una exposició conjunta de les seves pintures. Aquesta vegada amb més força i una obra nova plena de color i de vivacitat.

Maiorano continua navegant en les formes i les textures, apropant-se a la seva visió de la realitat que l’envolta, mentre que Cantador continua buscant en els retrats totes les històries que s’amaguen rere d’una mirada, d’un somriure.

Amb dos estils diferents, Cantador i Maiorano, nascuts a Barcelona i Mar del Plata, Argentina, respectivament, reafirmen la seva amistat, la seva passió per la pintura i la capacitat de renovar-se i sorprendre.

L’exposició es podrà visitar fins el 17 de juny a la Sala dPAS de l’Escorxador (Escorxador, 19-21 de Vilafranca) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h i dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.

La Sala dPAS és una sala d’exposicions oberta a totes aquelles persones que fan de la creació plàstica la seva afecció, o bé que, en un futur, s’hi volen dedicar professionalment, i necessiten un espai per poder mostrar i donar a conèixer la seva obra. Per a més informació us podeu adreçar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al c/ Escorxador, 19-21 de Vilafranca o bé trucar al telèfon 93 890 04 59.

pujar inici

Accessibilitat