Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Recital poètic i musical diumenge al claustre de Sant Francesc

31 de maig de 2022

Amb el títol “Fem present l’absent” i sota la coordinació del mestre vilafranquí Josep Maria Verge, aquest diumenge 5 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc al claustre de Sant Francesc un emotiu recital musical, poètic i visual que té com a eix vertebrador el cant al sentiment d’enyor però alhora a la memòria viva que perdura després de la pèrdua d’un ésser estimat.

Es tracta d’un espectacle coral en el que hi participaran la Coral del Centre Excursionista del Penedès, els Músics per la Llibertat, el Grup de Flautes de l'Escola de Música Dolors Calvet, la mezzosoprano Noemí Martínez, el guitarrista Lluís Giménez, les mestres Carme Ortoll, M. Carme Salvadó i Dolors Rovira, i en què es llegiran textos de Sílvia Amigó, Frederic Cuscó, Gemma Sàbat, Olga Sanjosé, Glòria Valeri, Cinta Barberà, Núria Carreras, i del mateix Josep Maria Verge.

L’acte forma part del cicle Paraules als Claustres que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i que vol reivindicar els claustres de la ciutat com a espais de reflexió, pensament  i creació amb la paraula com a vehicle i canal d’expressió principal.

L’entrada al recital és lliure amb l’aforament limitat.

ODsODS4

 

pujar inici