Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reconeixement dels resultats esportius de les entitats i esportistes de Vilafranca

18 de juny de 2008
L'acte tindrà lloc a les 8 del vespre, a la zona interior de la pista d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Vilafranca i està prevista la presència de l'alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve; del regidor i president del Patronat Municipal d'Esports, Josep Colomé, i membres del consistori i del consell del Patronat Municipal d'Esports.

En el decurs de l'acte seran guardonats els i les esportistes i les entitats que han aconseguit resultats rellevant al llarg de la temporada. Així, seran guardonats diversos equips del Club Esportiu Xamba de bàsquet femení, diversos esportistes de les entitats Budo Casal Vilafranca, Club Atletisme Vilafranca, Club Karateado Hiraken, Club Esportiu Penedès, Club Natació Vilafranca, Club Rítmica Penedès i l'equip de BTT Totvicienbici.

A banda també s'homenatjarà Josep Gumà pels anys dedicats a l'esport de l'hoquei, el col·lectiu organitzador de la Mitja Marató de l'Espirall, la veterana esportista Dolors Piñol pel seu exemple esportiu (té gairebé 80 anys i encara va sovint al Complex Aquàtic a més de ser campiona de Catalunya Màster de natació). També es farà un reconeixement a les seccions d'esports dels mitjans de comunicació locals i comarcals.

Les persones i entitats guardonades rebran un record que aquest any és una obra fotogràfica feta pels alumnes de l'Escola d'Art Arsenal i l'acte comptarà amb actuacions artístiques al llarg de la vetllada.

És necessari confirmar l'assistència d'esportistes i familiars al telèfon 93 817 23 18 o a l'adreça electrònica [email protected].

pujar inici