Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reempresa aconsegueix cedir amb èxit un nou negoci al Vilafranca del Penedès

01 de juliol de 2019

Amb l’obertura de la nova botiga d’Agrinova Vila a la Rambla de la Girada ja són 27 negocis que s’han aconseguit cedir amb èxit des de la posada en marxa del servei al 2014.

Des de l’any 2014 el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix al territori els serveis de Reempresa, un programa destinat a fomentar la continuïtat del teixit empresarial que proporciona als seus usuaris un mercat de compraventa d’empreses composat per empresaris cedents que volen deixar la seva activitat actual, i emprenedors interessats en adquirir un negoci en funcionament. 
El usuaris d’aquest servei gaudeixen d’un servei integral de consultoria i mediació gratuït en tot el procés de transmissió del negoci, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.
L’últim cas d’èxit en el que ha intervingut Reempresa és el de la botiga “Animali”, un comerç especialitzat en la venda de productes d’alimentació i complements per a animals de companyia ubicat a la rambla de la Girada, 12.
El relleu d’aquest negoci l’ha afagat Agrinova Vila, una empresa amb una reconeguda trajectòria al sector de la distribució de productes per animals al territori, que actualment es troba en un procés d’expansió a l’Alt Penedès i el Garraf, i ha vist una oportunitat en l’adquisició d’aquest negoci per obrir un nou punt de venda a la rambla de la Girada de Vilafranca.
L’entesa entre les parts va ser molt ràpida per la voluntat i flexibilitat de les dues parts, a més, l’antiga propietària del negoci, la Yolanda, continuarà treballant a la botiga com a treballadora de la plantilla d’Agrinova Vila.
La nova botiga d’Agrinova Vila ja ha obert portes, amb una nova imatge i un gran catàleg de productes renovat per donar servei al barri de la Girada de Vilafranca del Penedès.

pujar inici

Accessibilitat