Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reempresa dona continuïtat al teixit comercial de Vilafranca del Penedès aconseguint la cessió d’un nou negoci

21 de octubre de 2019

El 50% dels negocis traspassats amb el suport d’aquest servei corresponen a negocis que busquen compradors per motius de jubilació dels seus propietaris.

L’últim cas d’èxit en el que ha intervingut el Programa Reempresa és el de la històrica botiga “Nens i Nenes”, ubicada a la plaça de l’Oli des de fa més de 30 anys i especialitzada en el món dels nadons. La Dolors, la seva propietària, es plantejava tancar el negoci, després de tota una vida al capdavant, per raons de jubilació i és aquí, quan a través de Reempresa, la Montse va veure una oportunitat per ampliar el seu negoci, traslladant la botiga La Panxamama, des de la rambla de la Girada cap a la ubicació on fins ara hi havia la botiga Nens i Nenes.
L’entesa entre les parts va ser molt ràpida, fruit d’això, la nova botiga de la Panxamama ja ha obert portes a la seva nova ubicació a la plaça de l’Oli, amb una imatge i un local totalment renovats, amb més superfície de venda i un ampli catàleg de productes per continuar donant un servei especialitzat en el món dels nadons a Vilafranca del Penedès. 
El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, treballa des del 2014 oferint el servei Reempresa, un programa destinat a fomentar la continuïtat del teixit empresarial. Els usuaris d’aquest servei gaudeixen d’un servei integral de consultoria i mediació gratuït en tot el procés de transmissió del negoci, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.
Fins a la data, a través d’aquest servei, s’ha intervingut i assessorat amb èxit en la transmissió de 32 negocis a l’Alt Penedès, aconseguint salvaguardar 85 llocs de treball i suposant una inversió induïda de gairebé 2 milions d’euros euros al territori.

pujar inici