Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reunió de veïns del barri de Sant Julià amb l’alcalde Pere Regull

06 de juny de 2018

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va participar el passat dilluns, de la reunió de veïns del barri de Sant Julià. Acompanyat dels regidors i regidores de l’equip de govern, Aureli Ruiz, Ramon Zaballa, Joan M. Montfort, Josep M. Martí, Anna Doblas, Raimon Gusi i Xell Montserrat, es van atendre totes les peticions, consultes, comentaris, queixes i observacions que els veïns del barri van voler explicar a l’Alcalde i a l’equip de govern.
Una quarantena de veïns es van donar cita al local de l’Associació de Veïns de Sant Julià per fer-li arribar a l’Alcalde i la resta de regidors les diferents problemàtiques que afecten el barri. Entre els temes més debatuts es van tractar l’incivisme de les persones per molèsties i brutícia als carrers, també l’incivisme pel mal ús dels contenidors, l’estat d’algunes voreres, o la poda d’arbres, en alguns carrers concrets del barri, entre d’altres temes.
L’Alcalde Pere Regull va insistir en la importància que la ciutadania col.labori “amb nosaltres, ja sigui ajudant-nos a combatre l’inicivisme amb les vostres denúncies, o enviar-nos a través dels diferents canals de comunicació dels quals disposem les vostres queixes o suggeriments per poder atendre-us amb més rapidesa i eficàcia les peticions que pugueu tenir”.

pujar inici