Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reunió de veïns del barri del barri del Centre amb l’alcalde Pere Regull

26 de juny de 2018

Ahir dilluns es va celebrar una nova reunió de veïns amb l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pels regidors de govern Aureli Ruiz, Josep M. Martí, Joan M. Montfort i Xell Montserrat
Una setantena de veïns es van donar cita a la reunió per fer-li arribar a l’alcalde i a l’equip de govern les problemàtiques que més els preocupen i afecten el barri del Centre. 
En la seva intervenció inicial, Pere Regull, alcalde de Vilafranca, va avançar algunes xifres de les diverses actuacions que es realitzen al barri anualment, com les més de 600 a la via pública, per exemple. D’altra banda, l’alcalde Regull ja va avançar un tema que durant la reunió s’havia de convertir en la màxima problemàtica comentada: l’organització de actes festius en aquest barri, i la necessitat d’intentar diversificar-los en d’altres barris a petició de l’associació de veïns. L’Alcalde va explicar “la dificultat de fer conviure la vida d’un barri amb una alta ocupació pel que fa a organització de festes i el descans dels veïns.” En el torn de paraules, es va evidenciar una divisió d’opinió entre els veïns: els que volen més sancions per evitar sorolls al carrer en hores de descans i l’incivisme que comporta, i els que demanen entesa i comprensió als seus veïns per ser habitants del barri cèntric de la vila, altament sol.licitat per realitzar actes festius.
Altres temes comentats, comuns amb la resta de barris de la vila, van ser la brutícia que genera l’incivisme per la no recollida d’excrements d’animals i el seus orins.

pujar inici