Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Segona edició del Festival Dansòmetre amb un ampli ventall d’activitats

24 de abril de 2019

El festival Dansòmetre neix amb l'impuls d'apropar la dansa a la ciutadania aplegant un projecte de llarg recorregut. Aquest divendres 26 d'abril a les 20.30h encetem els actes del Festival Dansòmetre al teatre Cal Bolet presentant un espectacle doble It started with a Dance / Dancing Graffiti. 

It started with a Dance 
Una fusió excepcional per explicar una història d'amor. Unes mans gegants en 3D juguen amb la intèrpret creen un duet intrigant. Espectacle guanyador del 1r premi d'interpretació de Paderborner 10th Internationale Kulturbörse, Alemanya 
Dancing Graffiti 
L'espectacle recull tot tipus de grafits urbans en una història lúdica que segueix l'evolució d'un personatge des del seu naixement, a través de les seves lluites, fins que descobreix poders interns especials. 

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. 
Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors. 
http://espectacles.vilafranca.cat 

El dia 28 d'abril continuen els actes amb la celebració del dia de la dansa al carrer
Com cada any, les escoles de dansa ocupen espais no convencionals i mostren al públic convocat i també els treballs que han preparat per exhibir la feina feta al llarg del curs. Hi haurà dos espais destinats a la dansa: 

ESCENARI GRAN 
Totes les escoles combinen horaris i espai davant d'un públic comú. Les actuacions se succeeixen i s'intercalen perquè el públic pugui gaudir d'una mostra de la feina de totes les escoles. Grups d'alumnes ballaran entre el públic oferint actuacions breus. 
Lloc Rambla de Sant Francesc 
Horari d'11.00 a 14h i de 18 a 20.30 h 

OFF DANSÒMETRE 
És un altre escenari alternatiu on l'alumnat, el professorat, professionals de la dans o amateurs poden ballar en un espai preparat per a l'ocasió. La filosofia de l'OFF DANSÒMETRE permet que qualsevol persona pugui ballar. 
Lloc Plaça de Santa Maria 
Horari de 18 a 20.30 h 

Aquest any es faran dues classes obertes: 
Matí: Sessió de swing a càrrec de Swing Vilafranca. Hora aproximada: 13 h. 
Tarda: Sessió de hip-hop liderada per la companyia Get Bak. Hora aproximada 19.45 h. 

Escoles i entitats participats al dia de la dansa: 
Escola de Dansa Assumpta Trens, Gimdans, Escola de Dansa CAS, Escola Montagut, Atrezzo Dance, Gatzara. Olèrdola, Swing Vilafranca, Farasha, Associació Rítmica Penedès, Cascavells, La Danseria, Flamen-K i CSH Vilafranca. 

+ Actes 
El dia 27 d'abril hi haurà un espectacle a benefici del programa d'àpats escolars de Creu Roja de l'Alt Penedès. El Casal de Vilafranca i la Creu Roja promouen un any més l'espectacle de dansa Ritmes Solidaris. L'assistència a aquest festival està oberta a tothom i es podrà fer el seu donatiu el dia de l'espectacle amb la fórmula de la taquilla inversa. Els participants són l'escola de dansa Assumpta Trens i l'escola de dansa CAS i Gimdans. 

pujar inici