Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

S’inicia una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina

06 de juny de 2019

El servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès enceta una nova edició del programa Joves en Acció per a  la Recerca de Feina, destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d’atur laboral. El programa vol promoure l’activació i dinamització dels/de les joves per tal d’ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals, oferint orientació en els àmbits laboral i formatiu, principalment, però també en aspectes de desenvolupament personal i definició del propi projecte vital. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu. 
En el programa es donarà suport als i les joves mitjançant diferents accions: tutorització, disseny d’un itinerari formatiu individual i acompanyament en la inserció laboral. També es duran a terme accions formatives en  tals com coneixement de l’entorn, teixit, mercat laboral, etc. 
En l’edició anterior del programa hi van participar activament 64 joves, dels quals 16 van trobar feina en diferents sectors i 37 van ser derivats a diferents accions formatives. La resta de joves van iniciar-se en un procés autònom de recerca activa de feina. 
Per a inscriure’s al programa cal omplir el formulari online que es troba a la pàgina web del Servei d’Ocupació i Formació (https://ocupacio.vilafranca.cat) a l’apartat Tràmits. També es pot fer presencialment, adreçant-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47, o bé a La Fassina, a l’av. Catalunya, 22, tel. 938171995 de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 
El programa Joves en acció per a la recerca de feina està impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona. 

pujar inici