Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Sistema de pagament de la zona blava a través del mòbil a Vilafranca

03 de desembre de 2020

A partir del dimecres 9 de desembre entrarà en funcionament a Vilafranca un sistema de pagament de la zona blava d’estacionament mitjançant una aplicació de mòbil. L’aplicació, que s’anomena EasyPark, s’ha de descarregar en el mòbil, permet pagar per l’estona en què s’estigui aparcat, estalviant temps i diners. Un cop obert el mapa de la ubicació, es confirma on es vol aparcar i el temps que vol pagar. El supervisor de la zona blava verifica la matrícula del vehicle i només es paga el temps exacte durant el qual el vehicle ha estat estacionat en zona blava, un cop s’hagi  avisat a través de l’app que s’abandona la plaça. L’aplicació permet iniciar, aturar i prolongar l’estacionament des del mòbil mateix.

La zona blava de Vilafranca funciona en horari 9 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h.

L’opció de pagar des del mòbil, a banda de ser més còmoda, més fàcil i més segura, permet evitar la manipulació de les màquines expenedores de tiquets. La modalitat de pagament mitjançant els parquímetres continuarà vigent com fins ara.

Per a més informació sobre el funcionament de l’aplicació mòbil, es pot consultar a la pàgina web d’EasyPark www.easypark.es o trucar al tel. 91 123 95 00.

La implantació d’aquest sistema és possible gràcies a l’acord entre l’operadora SABA i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

pujar inici