Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Sol·licitud d'ús de les instal·lacions esportives per a la propera temporada

18 de juny de 2008
El Patronat Municipal d'Esports ha obert el termini per sol·licitar l'ús de les instal·lacions esportives municipals pel període comprès entre el 1 de setembre de 2008 i el 21 de juny de 2009. El termini màxim de presentació de sol·licituds finalitzarà el divendres 4 de juliol de 2008.

Si cal sol·licitar també horaris i dates de competició, s'hauran de confirmar les necessitats tan aviat com sigui possible. Quan en una mateixa instal·lació hi hagi diferents entitats que realitzin competicions esportives s'hauran de coordinar les sol·licituds per evitar coincidències.

La sol·licitud d'horaris de pretemporada (fins al 31 d'agost) s'han de fer arribar a les oficines del Patronat Municipal d'Esports abans del 30 de juny.

Les sol·licituds per escrit hauran de seguir els patrons establerts en el full de sol·licitud (el podeu aconseguir a les oficines o per internet a l'apartat de Tràmits de la web municipal) i es podran presentar directament a les oficines administratives del Patronat Municipal d'Esports, de 9 a 19 hores, o correu electrònic a l'adreça [email protected].

El Patronat municipal d'Esports confirmarà en els propers dies els horaris concedits. 

Pots descarregar-te aquí en format pdf els models de sol·licitud:

Sol·licitud d'ús de les instal·lacions esportives, temporada 2008-2009
Dades de l'entitat, temporada 2008-2009

pujar inici