Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Taller de piruletes de xocolata de comerç just al Mercat Sant Salvador

18 de maig de 2023

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, es durà a terme un taller d’elaboració de piruletes de xocolata de comerç just al Mercat Municipal Sant Salvador. L’activitat es farà dimecres 24 de maig, a les 18h, adreçat a infants de 5 a 12 anys. El taller és gratuït i cal inscripció prèvia per participar-hi, a [email protected]. Aquesta activitat s’organitza a través de la Diputació de Barcelona i va a càrrec de La Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques-LaCoordi.

A Vilafranca, a banda d’aquesta activitat, la Biblioteca Torras i Bages té exposada una mostra de llibres de Comerç Just que es podrà visitar durant tot aquest mes.

 El Dia Mundial del Comerç Just se celebra a tot el món el segon dissabte de maig i el seu propòsit és visibilitzar les contribucions a la lluita contra la pobresa, l'explotació i el canvi climàtic a través del comerç just. Donar a conèixer que un altre economia és possible, on les persones i el planeta estan per debat del benefici econòmic. A Catalunya no només se  celebra durant un dia puntual, sinó que es realitzen activitats de comerç just durant tot el mes. Per a més informació, es pot consultar la web www.lacoordi.cat.

pujar inici