Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Taller de primers auxilis adreçat a monitors esportius

13 de juny de 2008
Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració entre el Servei Català de la Salut i l'Ajuntament de Vilafranca.

L'objectiu del taller és oferir coneixements bàsics per saber com actuar davant d'un infant que pateix un accident o bé un problema de salut, mentre està sota la responsabilitat del monitor o de la monitora. Disposar de coneixements que permetin actuar correctament davant d'una situació que requereix una cura immediata és fonamental per a totes les persones que desenvolupen tasques amb infants, tant si és de manera professional com de manera voluntària.

El Patronat Municipal d'Esports ja s'ha adreçat a totes les entitats esportives de Vilafranca oferint la possibilitat de participar en el taller. Ja s'ha organitzat una primera edició del taller per al proper dia 2 de juliol, a partir de les 4 de la tarda, a la Fassina. Si aquest primer taller té èxit, és probable que se'n organitzin noves edicions.

Les inscripcions es poden fer abans del dia 30 de juny, a les oficines del Patronat Municipal d'Esports, de 8 del matí a les 3 de la tarda, o bé enviant un correu electrònic a [email protected]. Les places del curs són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció.

pujar inici