Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Taller familiar “Pintar sense pintar” diumenge a la sala dels Trinitaris

08 de octubre de 2018

Aquest proper diumenge 14 d’octubre, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris, el taller familiar Pintar sense Pintar.
En el marc de l’exposició Plou, neva, pinta. Art contemporani. Pintura expandida, produïda pel Centre d’Art la Panera de Lleida i que es pot visitar fins al dilluns 11 de novembre a la Sala dels Trinitaris, aquest proper diumenge 14 d’octubre, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat un taller adreçat a les famílies amb infants a partir de 5 anys.
Amb el títol Pintar sense pintar, el taller pretén apropar el que s’anomena “pintura expandida”, és a dir, comprendre i posar en pràctica aquelles  tècniques i materials que, allunyades de la pràctica més tradicional de la pintura: colors, llenços, pinzells, marcs...poden, tanmateix considerar-se també pintures.
El taller anirà a càrrec de la comissària de l’exposició i responsable del servei educatiu del Centre d’art la Panera, Roser Sanjuan. Ella anirà conduint el taller per tal que tothom que hi participi pugui crear una composició cromàtica a utilitzant arenes de colors i cola blanca.
La participació al taller és gratuïta i tindrà una hora i mitja de durada.

pujar inici

Accessibilitat