L’objectiu de l’H2Oci és oferir una programació d’activitats en família que fomenti l’activitat física i esportiva des d’un punt de vista lúdic....
Tallers per cuinar el Gall del Penedès
28 de novembre de 2016
Aprofitant la proximitat de la Fira del Gall i amb l’objectiu de desmitificar la dificultat de cuinar el Gall del Penedès, el Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereix els tallers “EL GALL DEL PENEDÈS A LA CUINA DE NADAL, CUINA PER A TOTHOM!”
Una proposta composada per tres tallers i tres receptes on es podrà aprendre a cuinar el Gall del Penedès de la mà de Gemma Riera.
• Dilluns, 5 de desembre, de 15,15 a 16,15h, Gall del Penedès al vi negre
• Dilluns, 12 de desembre, de 19 a 20h, Gall del Penedès farcit a la manera tradicional
• Dimecres, 14 de desembre, de 15,15 a 16,15h, Gall del Penedès amb crema de raïm
Aquesta tallers volen fer difusió de les bondats del Gall del Penedès a la cuina, perdre la por a cuinar-ho i fomentar el seu consum durant les festes nadalenques.
Els tallers es realitzaran a La Fassina (av. Catalunya, 22) i la inscripció és gratuïta tot i que és imprescindible reserva prèvia (places limitades) a: [email protected] o al 938 181 254.