Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Tastets al Mercat i Black Friday, l’oferta cultural i gastronòmica a la plaça de l’Oli

22 de novembre de 2021

Els propers divendres 26 i dissabte 27 de novembre, les parades del Mercat de la Carn i els comerciants de la plaça de l’Oli, juntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, ofereixen una àmplia proposta cultural i gastronòmica.

Els actes començaran divendres, amb l’actuació de la penedesenca DJ Filo, de 19 a 22h.

Dissabte, a les 12h, actuarà el grup musical El Paraigua, que combina els ballables més populars amb la rauxa de la música actual, amb bombardí, gralla i percussió.

A la tarda, a les 17.30h, hi haurà una sessió de conta contes amb Antònia Bonell i Roser Serra, amb el conte “Tupinamburga, la remeiera”.

I al vespre, a partir de les 19h, actuació de Dj FORMAT C.

Durant tots aquests actes, les parades del Mercat de la Carn, oferiran tapes elaborades amb els seus productes, a punt per degustar, a la plaça de l’Oli, on hi haurà també taules per als assistents.

L’oferta gastronòmica serà molt variada, amb plats com mandonguilles a la jardinera o veganes, mini hamburguesa de ximirurri o de secret ibèric, truites de verdures, humus, crepes salades, pastissos,  etc, acompanyat de vins i caves del Penedès i cervesa artesana, tot a preus populars.

Més informació a www.vilafranca.cat

   

pujar inici

Accessibilitat