Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Festa d’inici de la nova temporada d’espectacles familiars a Vilafranca

19 de setembre de 2022

Una festa que ha estat el tret de sortida de la temporada d’espectacles familiars i ha convidat el públic a gaudir de l’espectacle Sobre Rodes de l’artista Yldor Llach. Unes 250 persones van assistir al parc Tívoli, a la festa de presentació que van organitzar, un any més, el Servei de Cultura de l’Ajuntament i la Xarxa de Vilafranca. La presentació de l’acte va anar a càrrec del cap de servei de Cultura de l’Ajuntament, Àngel Hom, i de la tresorera de l’entitat la Xarxa de Vilafranca, Eva Calvo.

Es tracta de la festa anual que dona inici a la temporada de familiars i convida el públic a una espectacle d’exterior gratuït que, en aquesta ocasió, va ser Sobre Rodes de l’artista Yldor Llach, un espectacle de circ que va combinar l’humor i els malabars amb un objecte quotidià com és la bicicleta.

La col·laboració de l’Ajuntament i La Xarxa es tradueix en una programació familiar de 6 espectacles que inclouen teatre musical, clown, circ, música, màgia i dansa urbana i s’adreça al públic més jove, des dels 5 anys fins als 16.

Els primers espectacles de la temporada familiar, ja a la venda, seran Spektrum pel 2 d’octubre a Cal Bolet, un espectacle de màgia musical, visual i teatral. I un concert folk de Falsterbo, amb Adeu, Paf, on diferents músiques formen part de quatre generacions, programat el 9 d’octubre a l’Auditori.

La festa cva comptar amb el sorteig d’entrades dobles per els espectacles de Spektrum, Adeu Paf, N’importe Quoi i Natanam.

El públic assistent va aprofitar per comprar entrades, comprar el conte de Xarxa, segellar el passaport del Edunauta, recollir els flyers de la nova programació de Cal Bolet, l’Auditori i de la Xarxa espectacles; així com poder berenar fruita i coca que va oferir l’entitat la Xarxa  a tothom qui va voler.

pujar inici

Accessibilitat