Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca i la FEGP mostren el seu suport al sector TIC del Penedès

26 de novembre de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès comparteixen l’objectiu comú d’impulsar i promoure el paper de les empreses TIC al Penedès. Fruit d’aquest objectiu compartit, i aprofitant la trobada anual que la Coordinadora d'Associacions Empresarials Tecnològiques de Catalunya (agrupades sota el nom de Sinergia) ha dut a terme avui a Vilafranca, les dues entitats han mostrat el seu suport a les empreses tecnològiques del territori amb la signatura dels convenis respectius de col·laboració amb l’entitat.

Per una banda, l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha explicat que la signatura d’aquest conveni de col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca amb Sinergia “respon a la voluntat de l’ajuntament d’impulsar aquest sector al municipi i poder establir els canals de col·laboració necessaris per tal que les empreses tecnològiques vegin Vilafranca com un espai on poder créixer i, a la vegada, que Vilafranca es vegi beneficiada dels avenços i coneixements d’aquestes empreses”.

Per una altra banda, Neus Lloveras, presidenta de la FEPG, qui també ha signat un conveni de col·laboració amb Sinergia, s’ha mostrat molt satisfeta del conveni ja que “així es potencia el treball de la sectorial de tecnologia de la FEGP”.

Sinergia és la Coordinadora d’Associacions Empresarials Tecnològiques de Catalunya, junt amb d’altres membres molt rellevants com la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Mobile World Capital Barcelona i Enginyers Informàtics de Catalunya, entre d’altres. Representa unes 20 associacions, 2.500 empreses tecnològiques i 50.000 llocs de treball a Catalunya.

ODSODS4ODS8ODS11ODS17

pujar inici