Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca ofereix formació en el sector del transport

27 de setembre de 2021

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca prepara un curs de 120 hores anomenat “Més que transportistes” que pretén oferir una formació tècnica específica per a persones en situació d’atur que tinguin interès i motivació per reorientar-se cap al sector del transport de mercaderies fins a 3.500 kg i/o persones amb experiència en el sector que vulguin reciclar-se i millorar el seu currículum professional.

El curs s’emmarca en el projecte “Requalifica el teu perfil professional”, subvencionat per la Diputació de Barcelona, i s’hi inclouran sessions d’orientació i recerca de feina, formació transversal i altres accions que facilitin l’accés al mercat de treball de les persones participants.

Les persones interessades poden inscriure’s directament a https://ocupació.vilafranca.cat o demanar més informació a través del telèfon 93 892 03 58 (ext. 2557)  o enviar un missatge de correu electrònic a [email protected].

  

pujar inici

Accessibilitat