Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Tres pisos més s’incorporen al parc municipal d’habitatges de lloguer social

27 de juliol de 2016

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, i del regidor d’Habitatge, Josep M. Martí, ha visitat aquest matí tres pisos situats al barri de Sant Julià que properament s’incorporaran al parc municipal d’habitatges de lloguer social. Els tres habitatges han estat rehabilitats en el marc del Programa de Rehabilitació d’Habitatges amb Finalitat Social que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca des de fa molts anys i que té un triple objectiu: donar feina a persones aturades de Vilafranca, que executen els treballs de rehabilitació; posar a l’abast de famílies derivades des dels Serveis Socials habitatge de lloguer a preus assequibles; i, finalment, millorar el parc d’habitatges de la Vila i l’entorn urbà.
Els tres pisos estan situats un al carrer Abat Copons i els altres dos al carrer Pere el Gran. L’Alcalde Pere Regull ha destacat que la rehabilitació d’habitatges és una eina important dins la política d’habitatge municipal com ho demostra el fet que “a Vilafranca tenim més de 90 pisos llogats a famílies que ho necessiten i l’any vinent arribarem als 117. Estem entre les 5 primeres ciutats de Catalunya amb una ràtio més elevada d’habitatge públic de lloguer per habitant”. Regull ha fet una crida als propietaris que tinguin pisos buits i els vulguin posar en circulació perquè els cedeixin a l’Ajuntament. “L’Ajuntament el rehabilita i es fa càrrec del manteniment, el cedeix a famílies que ho necessiten durant uns anys, el propietari rep un lloguer mensual i, un cop passats aquests anys, el pis se li retorna en perfecte estat després d’haver fet una funció social molt important”, ha afirmat l’Alcalde.

pujar inici

Accessibilitat