Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Tret de sortida al ‘Temps de Nadal’ a Vilafranca

04 de desembre de 2017

Divendres passat, es va donar el tret de sortida als actes i activitats que ompliran el Temps de Nadal a Vilafranca, fins el dia de Reis.

L'alcalde Pere Regull, acompanyat del Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Miquel Rodríguez, del president de Centre Vila, Fèlix Hill, del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Joan Manel Montfort, i dels regidors de l'equip de govern, Josep Maria Martí i Xell Montserrat van participar en l'encesa de llums de Nadal que es van encendre des de la plaça de la Vila. D'aquesta manera, es van obrir encadenats la resta de llums de Nadal dels carrers de Vilafranca, simbolitzant l'inici de les festes nadalenques a la nostra ciutat. Tot seguit, es va inaugurar la pista de gel, arribant enguany a la 14a edició. 

L'alcalde Pere Regull també va aprofitar per visitar la renovada Fira de Santa Llúcia, i van poder saludar els paradistes, que enguany estrenen com a novetat les casetes, totes fetes de fusta.

Per consultar les activitats previstes durant les festes de Nadal: http://www.vilafranca.cat  

pujar inici

Accessibilitat