Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Servei de Turisme treballa per la sostenibilitat amb les empreses turístiques locals

21 de juliol de 2021

Aquest dimarts es va dur a terme la primera píndola formativa del projecte #vilafrancasostenible en el marc de la certificació Biosphere organitzada pel Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

La píndola formativa correspon a un format de formació breu on s’aborden diferents temes relacionats amb la sostenibilitat i els 17 ODS, que són fruit de les demandes recollides a les empreses turístiques i afins de Vilafranca.

La primera s’ha dedicat a la comunicació de la sostenibilitat amb l’objectiu de fer visible els esforços de les empreses en aquesta matèria tant per demostrar el seu compromís com per a ser més atractives als potencials clients.

El contingut de la sessió ha estat impartit pel Xavier Borràs, consultor expert en màrqueting i planificació estratègica, contingut que neix com a detecció d’una de les principals necessitats que ell mateix ha copsat en les reunions individuals i personalitzades que manté periòdicament amb les empreses.

Fins a finals d’any s’ha previst realitzar vàries píndoles. La següent tindrà l’Economia Circular com a protagonista.

El projecte #vilafrancasostenible pretén sumar les empreses turístiques de la vila per fer extensiva l’etiqueta de destinació turística sostenible que posseeix l’Ajuntament gràcies a la certificació Biosphere.  A més, es vol donar visibilitat a les bones pràctiques en sostenibilitat que aquestes empreses duen i tenen previs dur a terme.

ODS ODS8 ODS 11 ODS 13 ODS 17

pujar inici