Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Últim curs de formació ocupacional per a persones en situació d’atur

23 de maig de 2016

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està portant a terme el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2015-2016. L’aposta és oferir una àmplia oferta de cursos per tal de millorar l’ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral.
Aquesta oferta, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu consta d’un total de 2.450 hores distribuïdes en sis Certificats de Professionalitat. Fins al moment aquests s’han iniciat en cinc especialitats formatives, Elaborador de vins i licors, que es va iniciar el 29 desembre de 2015, Activitats auxiliars de magatzem, que es va iniciar a principis de febrer, Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i Activitats de venda, que es van iniciar el mes d’abril, i Activitats auxiliars de comerç, que es va iniciar el passat 2 de maig. A finals del mes de maig està previst que s’iniciï l’última especialitat ofertada, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals
Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors/es en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals. Els perfils de candidats estan determinats per la normativa que determina cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos. 
Les inscripcions als cursos de formació ocupacional s’han de realitzar a través de la web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació sobre els programes formatius, dates i requisits d’accés, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé a la web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

pujar inici

Accessibilitat