Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Últims dies per a fer la inscripció a l’activitat T’enCANTArà

03 de febrer de 2008
Aquesta activitat és el tercer any que s’organitza pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport de l’Auditori, va adreçada a persones adultes i famílies amb fills a partir de 8 anys i és adequada tant per a les persones habituades a cantar com per a les que no ho estan.
Les altres edicions han estat de música Gospel i de música llatina i van tenir una molt bona acollida per part del centenar de persones que hi van participar.
Hi ha dues parts ben diferenciades. La primera és d’assaig i de treball i només la podran fer les persones que s’hagin inscrit prèviament.
En aquesta primera part s’assajaran les cançons de música de pel·lícules que després s’interpretaran al concert, com ara: Caresse sur l’océan (“Los chicos del coro”), Wimoweh (“El Rei Lleó”) o la cançó de la pel·lícula “Sonrisas y lágrimas” Do, re, mi. La direcció anirà a càrrec d’Elisenda Carrasco i Montserrat Meneses.
La segona part és el concert que serà obert a tot el públic. El concert comptarà amb una solista convidada: Marian Barahona i la interpretació musical anirà a càrrec de Jordi Berni al piano, de Josep Rius al contrabaix i d’Olivier Rocque a la bateria.
L’activitat s’iniciarà a les 4 de la tarda de dissabte 9 de febrer al Teatre Cal Bolet per a les persones inscrites. I a les 8 del vespre hi haurà el concert de música llatina que serà obert a tothom.
El preu per persona per la participació en l’activitat de tota la tarda és de 5 euros. L’entrada per a venir com a públic al concert és gratuïta.
Les inscripcions es poden fer al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Escorxador, c/ de l’Escorxador, 19-21, de 9 a 14 hores o de 17 a 21 hores, tel. 93.890.04.59, a/e: [email protected]

pujar inici

Accessibilitat