Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Un representant de l’alcaldia de Puerto Cabezas visita Vilafranca

28 de març de 2017

La setmana passada va arribar a Catalunya, el representant de l’Alcaldia de Puerto Cabezas (Nicaragua) Danny Wilson Cirilo, convidat pels Ajuntaments de Vilafranca del Penedès i de Sant Pere de Ribes, municipis agermanats amb la ciutat nicaragüenca.
Danny Wilson Cirilo ha estat nomenat recentment com a responsable de Cooperació Exterior de l’Alcaldia de Puerto Cabezas i en el marc de la seva estada a Catalunya ha dedicat els dies 21 i 22 a conèixer els municipis catalans agermanats amb Puerto Cabezas: Vilafranca del Penedès i Sant Pere de Ribes. 
En aquests dies, Danny Wilson Cirilo ha intercanviat informació amb responsables polítics i tècnics d’ambdós ajuntaments i representants de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas, sobre l’agermanament i sobre els diferents projectes de cooperació i altres activitats que es troben actualment en fase d’execució.  
A Vilafranca, el tècnic de l’Alcaldia de Puerto Cabezas va ser rebut per la regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, i per la tècnica de Solidaritat i Cooperació, Eva Millas, amb qui s’han tractat alguns aspectes de l’agenda de la visita que una delegació dels Ajuntaments de Vilafranca i Sant Pere de Ribes realitzaran a Nicaragua el proper mes d’abril.
A partir de dimecres 22 de març a la tarda, Danny Wilson Cirilo es va incorporar a les Jornades de Cooperació Tècnica–La cooperació entre institucions públiques locals: promoció de models horitzontals i recíprocs realitzades a Sant Cugat del Vallès. Aquestes jornades han estat organitzades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
A les jornades han participat, a més dels responsables tècnics i polítics de l’àmbit de cooperació de diversos ajuntaments catalans, una vintena de delegats internacionals, entre els quals el mateix Danny Wilson Cirilo, en nom de l’Alcaldia de Puerto Cabezas.

pujar inici

Accessibilitat