Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Un robatori deixa sense llum el Camp de Futbol Municipal de l’Espirall

02 de març de 2023

Ahir a matinada es va produir un robatori d’equips electrònics d’encesa de les il·luminacions al Camp de Futbol Municipal de l'Espirall. En aquest cas, van robar tots els equips (24 en total), que va deixar inutilitzat l’enllumenat de l’equipament esportiu.

Ahir es van haver de suspendre els usos programats que necessitaven d'il·luminació artificial i ja s’està treballant per reubicar els usos que estan programats fins que es pugui efectuar la reparació.

El cost de la reparació pot arribar als 15.000€ i el termini de reparació s’estima que pot ser al voltant de 3 setmanes, donat que al mercat majorista no hi ha estoc d'aquests aparells robats.

La denúncia del robatori ja ha estat feta a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i aquest cos, obrirà una investigació conjunta amb la Policia Local de Vilafranca.

Per tal d’evitar futurs robatoris, l’Ajuntament té previst col·locar sensors d'obertura a tots els armaris elèctrics a l'exterior, que estaran connectats a la central d'alarmes.

Això s'afegeix a tot el sistema d'alarmes que de què ja disposen els equipaments esportius, que detecta el tall de cablejat elèctric, i també esta connectat a la central d'alarmes.

Actualment també es disposa d’alarmes antiintrusió a totes les instal·lacions i circuit de video-vigilància.

A més a més, els caps de setmana l’Ajuntament té contractat un servei de vigilància permanent les 24h a la Zona Esportiva.

pujar inici