Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Canvi d’ubicació de contenidors i talls de trànsit amb motiu del Vijazz Vilafranca 2022

30 de juny de 2022

Amb motiu de la Fira de Vins i Caves del Vijazz que estarà instal·lada a la rambla de Nostra Senyora i dels concerts que tindran lloc a la plaça de Jaume I, hi hauran un seguit de canvis pel que fa a la ubicació de contenidors i al trànsit de vehicles.

Pel que fa al trànsit, la rambla de Nostra Senyora estarà tallada a la circulació de vehicles divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de juliol, entre les 17h i la 1 de la matinada.

Pel que fa a la plaça de Jaume I, estarà tallada al trànsit a partir d’avui dijous 30 de juny i fins dilluns 4 de juliol durant tot el dia. El veïnat i els propietaris d’aparcaments privats podran accedir-hi quan no hi hagi concerts a la plaça.

D’altra banda, amb motiu de la Fira de Vins i Caves del Vijazz, les bateries de contenidors de la rbla. Nostra Senyora estaran situades al c/ Cal Bolet. El veïnat haurà de dipositar les diferents fraccions de residus en aquestes bateries.

Per donar servei als establiments de restauració habituals de la zona s’habiliten 2 contenidors de vidre al costat núms. senars de la rbla. Nostra Senyora i la Fira de Vins i Caves del VIJAZZ disposarà d’una recollida externa diferenciada de vidre a la pl. Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca demana disculpes per les molèsties que aquestes mesures puguin ocasionar.

pujar inici