Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Vilafranca acollirà projeccions del festival de cinema D’A

07 de maig de 2018

Vilafranca és un dels 8 municipis de la demarcació de Barcelona que acollirà projeccions del festival de cinema D’A que ha finalitzat aquest diumenge a la ciutat de Barcelona. El D’A presenta una selecció del millor cinema del moment, amb una combinació de noms novells i directors consolidats, pel•lícules que han triomfat en festivals internacionals i apuntant el radar cap a les noves tendències de  la creació cinematogràfica, incloent el més nou que està passant en el cinema espanyol.
Amb el nom de Tour D’A 2018, una selecció de cinc pel•lícules del festival, que se celebra a Barcelona fins a aquest diumenge, 6 de maig, es veuran, entre el 8 i el 25 de maig, a Berga, Igualada, Manresa, el Prat de Llobregat, Sabadell, Sitges, Vic i Vilafranca del Penedès. A Vilafranca la projecció és fruit de la col•laboració entre la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona, la sala Zazie del cinema Casal i el Cine Club Vilafranca. Els films que es projectaran seran A Ciambra (dijous 10 de maig), Dhogs (divendres 11 de maig), El león duerme esta noche (dijous 17 de maig) i Sollers Point (divendres 18 de maig).
La presentació del Tour D’A va tenir lloc divendres passat a Sitges amb la presència del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé. Per part de l’Ajuntament de Vilafranca hi va assistir el regidor de Cultura, Raimon Gusi.

pujar inici

Accessibilitat