Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca acull el rodatge de la minisèrie televisiva “Vida Privada”

02 de maig de 2017

A partir de la setmana vinent i al llarg d’aquest mes de maig, Vilafranca acollirà el rodatge de la minisèrie televisiva Vida Privada, adaptada per Coral Cruz i dirigida per Sílvia Munt.

Vida Privada, basada en el clàssic de la literatura del mateix nom, obra de Josep Maria de Sagarra. és considerada una de les novel·les més representatives de la societat de finals dels anys 20. L'obra esdevé un prodigi del "retrat humà" amb el qual Sagarra aconsegueix construir una representació crua però fidedigna d'una època de grans canvis determinants per l'aristocràcia catalana.

La minisèrie és una coproducció amb Televisió de Catalunya i es roda gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat.
Les escenes que es graven a Vilafranca se centren a la casa Miró (1905), joia del modernisme vilafranquí, situada a la rambla Nostra Senyora, 47; a la casa Serra i Corominas (1891), d’estil neoclàssic, situada a la plaça de l’Estació, 5, i als corralons de l’entorn de la basílica de Santa Maria.

pujar inici

Accessibilitat