Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca acull la 7a jornada del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona

30 de octubre de 2018

L’Auditori municipal de Vilafranca acull durant el d¡a d’avui la 7a jornada del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona. El Cercle de Turisme es un entorn de treball cooperatiu públic-privat per a la promoció turística de la província de Barcelona. L'objectiu principal del Cercle és impulsar la participació de les empreses del sector turístic en la promoció col•lectiva dels seus productes i les seves destinacions.
Per aconseguir aquest objectiu el Cercle de Turisme posa al servei, d'aquells que voluntariament decideixin formar part, un sistema de relació i gestió en el que tots els seus membres comparteixen informació d'interès pel sector, facilita la seva relació i la participació en la promoció turística de la província de Barcelona d'acord amb els objectius estratègics de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.
Aquest sistema permet a les empreses turístiques implicar-se d’una manera molt més activa; rebent per una banda, informació, i per l'altra, aportant o recollint idees i propostes d'accions de promoció, de manera que, els ens públics i privats que en formen part les puguin posar en pràctica.
En l’acte d’obertura de la jornada hi ha participat l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el qual ha destacat la repercussió i beneficis del turisme en l’economia, tant en les empreses com en els llocs de treball que genera tant directa com indirectament. “La concepció del turisme en el segle XXI ha variat. Volem un turisme de qualitat i que no generi problemes. Per això hem de preparar bé el territori amb serveis, qualitat urbana, paisatge, atenció al visitant... això és una millora de cara al turista, però sobretot envers els ciutadans que hi vivim els 365 dies de l’any”, ha afirmat Pere Regull.
En l’acte també hi ha intervingut el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns, i hi ha assistit la regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, M. Dolors Rius.

pujar inici

Accessibilitat