Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca es promociona a la regió alemanya de Baden-Wüttemberg

24 de octubre de 2007
Aquest serà el 4t any consecutiu que Vilafranca, en col·laboració amb la ciutat agermanada de Bühl, participa en aquest certament promocionant la seva vessant turística en una de les fires multisectorials més importants del sud d’Alemanya compartint espai amb altres poblacions agermanades del districte de Rasttatt: les ciutats de Vantaa (Finlàndia), Pesaro Urbino (Itàlia), Villefranche sur Saône (França) i Matsee (Aústria).
La fira Offerta és un dels esdeveniments socials i econòmics més importants del Bundesland de Baden-Württemberg en la que hi participen 900 empreses expositores que es distribueixen en quatres sales d’exposició amb més de 50.000m2. El certamen està dividit en vuit grans àrees “Culinària”, “Estil”, “Vitalitat”, “Creativitat”, “Tendències”, “Construcció”, “Zona Jove” i “Turisme” aquesta darrera on es presenten diferents ofertes turístiques a nivell nacional i internacional.
El turisme alemany representa per a Vilafranca el segon mercat emissor després del turisme francès. Per aquest motiu l’intercanvi constant d’activitats entre Bühl i Vilafranca i la presència d’aquestes dues ciutats en activitats promocionals suposa una bona oportunitat per donar a conèixer les particularitats turístiques i els productes tradicionals d’una i altra zona.
A l’estand de Vilafranca s’oferiran enguany degustacions de vi de la DO Penedès i del producte estrella de la rebosteria vilafranquina, les “Catànies”.

pujar inici

Accessibilitat