Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca organitza la segona edició de l’EsportNit 20+4

25 de juny de 2008
Els propers dies 4 i 5 de juliol tindrà lloc a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès la segona edició de l'EsportNit 20+4, una jornada de 24 hores amb la convocatòria de torneigs lúdics de diferents esports. L'activitat multiesportiva, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de Vilafranca i el Consell Esportiu de l'Alt Penedès, és oberta a tothom que vulgui participar-hi, prèvia inscripció. 

La convocatòria d'aquest any ha estat presentada aquest matí pel regidor d'Esports, Josep Colomé; el director del Patronat Municipal d'Esports, Joan Recasens, i el tècnic d'Esports, Roc Saldanya. Colomé ha remarcat que l'any passat van passar per les diferents activitats prop de 500 persones i que s'han organitzat a partir de les propostes de diferents entitats esportives. Colomé ha destacat activitats veteranes com les 12 hores de bàsquet i de futbol sala i ha destacat les noves activitats de beisbol i d'atletisme, una exhibició de patinatge.

S'organitzen activitats de bàsquet, voleibol, atletisme, tennis de taula, beisbol i softbol, futbol sala bàsquet 3x3 i patinatge artístic. Els formats d'aquests esports s'adaptaran a la proposta del torneig de 24 hores.

Les inscripcions es poden fer a:

Consell Esportiu de l'Alt Penedès
Passatge de l'Esport s/n - Pavelló de la Gamba
tel. 93 817 37 76 • [email protected] 

Patronat Municipal d'Esports de Vilafranca
Passatge de l'Esport s/n - Pavelló de la Gamba
tel. 93 817 23 18 • [email protected] 

SIAJ - VILAFRANCA
C/ de la Font, 43, baixos
tel. 93 892 20 20 • [email protected]

El termini d'inscripció finalitza el proper dijous 3 de juliol a les 20h. Els participants podran inscriure's als diferents esports proposats fins que s'esgotin les places disponibles en cadascuna de les modalitats.

Activitats paral·leles
A banda de la programació dels torneigs esportius, l'EsportNit 20+4 inclou un seguit d'activitats paral·leles que permetran als participants practicar tennis, jugar a tennis taula o accedir al rocòdrom durant tota la nit. Les piscines exteriors estaran també obertes fins a les 3,30h la nit del 4 al 5 de juliol i per als més petits es muntarà un circuit de psicomotricitat. Durant tot el dissabte es podrà practicar el swing de beisbol en l'anomenat Túnel de bateig, un túnel inflable preparat per aquest gest tècnic.

pujar inici