Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Vilafranca Virtual inicia cursos de preparació ACTIC el proper mes de juny

10 de maig de 2016

Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Vilafranca Virtual inicia dos cursos TIC per a la preparació de les persones per a la prova oficial ACTIC d’acreditació de competències en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. 

L'oferta formativa es composa de 2 cursos intensius, un per a cada nivell ACTIC, és a dir, nivell bàsic o nivell mitjà. El programa contempla el coneixement teòric i pràctic de les habilitats incloses en vuit grups de competències: Cultura, participació i civisme digital (C1), tecnologia digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu (C2), navegació i comunicació en el món digital (C3), tractament de la informació escrita (C4), tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment (C5), tractament de la informació numèrica (C6), tractament de les dades (C7) i presentació de continguts (C8). 

Els cursos són de 25 hores amb una periodicitat de dos dies a la setmana en horari de matí. El nombre de places en cadascú dels cursos és de 15 persones. El període de preinscripció s’inicia el proper 23 de maig i fins el divendres 27 de maig, de dilluns a divendres, en horari de 10,30 a 12,30h, a les instal·lacions de La Fassina. Els cursos comencen a partir del dia 7 de juny.

Vilafranca Virtual és també centre col·laborador de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya per a l’acreditació ACTIC. En l’últim any i mig ha rebut prop de 50 persones que han provat d’acreditar en un nivell o altre. A través del portal oficial, acticweb.gencat.cat, els aspirants poden  reservar el dia i hora per a fer la prova al Servei d’Ocupació i Formació, al recinte La Fassina, o bé en d’altres centres col·laboradors també existents al municipi.

Per a més informació, les persones interessades podran adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball (pl. Penedès, 4, baixos– Tel  938 172 447 correu electrònic: [email protected]) o directament al recinte La Fassina (av. Catalunya, 22 – Tel  938 171 995 / [email protected]).  

 

pujar inici