Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita comentada a l’exposició de la ceramista Camil.la Pérez

13 de abril de 2016

Aquest diumenge 17 d’abril, a les 12 del migdia, la ceramista Camil•la Pérez Salvà oferirà una visita comentada a la seva exposició “Opera Lutum”, a la capella de Sant Joan.
Totes aquelles persones que estiguin interessades a aprofundir en el sentit i la tècnica que ofereixen les peces que composen l’exposició “Opera Lutum” que fins al 15 de maig es pot veure a la capella de Sant Joan, poden assistir aquest diumenge 17 d’abril, a les 12 del migdia, a la capella on, de la mà de la mateixa artista, es farà una visita comentada a cadascuna de les peces.
L’exposició va ser inaugurada el passat dissabte 9 d’abril i el nombrosíssim públic que va omplir la capella va ser unànime en admirar la bellesa de les peces, la seva originalitat i la seva emotivitat conceptual. La composició de l’exposició a la capella aplega tant estris quotidians com d’altres objectes més sagrats. També inclou obra sobre paper. 
Una exposició que va del misticisme a la ruralitat i que mostra a Camil•la Pérez Salvà com una de les més grans ceramistes del nostre país.

pujar inici

Accessibilitat