Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita dinamitzada i taller familiar diumenge a l’exposició “elogi del malentès”

11 de febrer de 2020

En el marc de l’exposició que es pot visitar aquests dies a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca, diumenge 16 de febrer, a les 12 del migdia, a la sala dels Trinitaris hi haurà una visita dinamitzada i un taller familiar a l’exposició “Elogi del malentès”

Joc de Paraules
L’activitat consisteix en un visita dinamitzada a l’exposició i un taller experimental destinat a les famílies. L’estructura d’aquesta activitat serà a partir de petites accions creatives en què es reprendran els gestos que hi ha darrera d’algunes de les obres que conformen l’exposició: retallar textos, combinar paraules, posar noms a les coses, inventar coses amb els noms, etc..
Els destinataris a aquesta activitat són famílies amb nens/es a patir de 6 anys, preferiblement.
Aquesta activitat vinculada és gratuïta i no precisa d’inscripció prèvia. Està adreçada preferiblement a nens i nenes a partir de 6 anys i té 1 hora 30 minuts de durada.

Elogi del malentès
“Elogi del malentès” és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, organitzada en col•laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca.

pujar inici

Accessibilitat