Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita d’obres al CEIP Dolors Piera

06 de setembre de 2007
La nova escola, situada al barri de la Girada, iniciarà les classes amb la posada en funcionament de la zona d’educació infantil. La nova escola serà de dues línies d’educació infantil (P3, P4 i P5) i primària (de 1r a 6è de primària), si bé l’escola es desplegarà progressivament i aquest primer curs acollirà només nens i nenes de P3, P4 i P5, 1r i 2n. La Generalitat de Catalunya construeix el nou centre, de quasi 3.500 metres quadrats, amb una inversió que supera els 3 milions d’euros.
La visita d’obres ha estat guiada per la directora del centre, Assutzena Miguel, amb l’assistència de l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve; els regidors d’Educació, Lourdes Sánchez, i d’Urbanisme, Francisco Romero, i l’inspector d’Educació a la comarca, Àngel Díez. Durant la visita s’han comentat les novetats i dades previstes per a aquest nou curs escolar 2007-2008 (més informació a http://www.vilafranca.org/html/educacio/noucurs.html), així com les característiques de la posada en funcionament de la nova escola. El centre disposa de les instal·lacions de l’àrea d’educació infantil finalitzades i es preveu que abans de finalitzar l’actual curs escolar s’hagin acabat els treballs de l’edifici d’educació primària. La directora del CEIP Dolors Piera, Assutzena Miguel, assenyalava la satisfacció de l’equip docent de comptar amb les noves instal·lacions, que els permetran treballar amb més comoditat i recursos.

Nou CEIP al Molí d’en Rovira
L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha anunciat una reunió prevista la setmana vinent amb el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall, per començar a planificar la nova escola que tindrà Vilafranca i que s’ha de construir al barri del Molí d’en Rovira. Esteve ha comentat que amb el CEIP Dolors Piera que aquest curs comença a funcionar a la Girada, l’oferta i la demanda de places escolars a Vilafranca queda força equilibrada, però s’ha de preveure la situació dels propers anys, quan es farà necessària una setena escola a la ciutat. L’alcalde vilafranquí ha indicat que amb la reunió d’aquesta setmana amb el director general de Recursos del Sistema Educatiu i la prevista per a dimarts vinent amb el conseller Maragall s’inicia el procés de planificació de la nova escola.

pujar inici

Accessibilitat