Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita familiar diumenge en el marc de l’exposició “Història de les mans”

14 de febrer de 2023

Aquest diumenge 19 de febrer, a les 12h, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris la visita familiar “Una mà d’històries” entorn a l’exposició “Història de les mans”. “Una mà d’històries” és una visita dinamitzada adreçada a les famílies amb nens/es a partir de 5 anys (preferiblement).

Al llarg del dia toquem nombrosos objectes, espais, superfícies i persones. Tocar forma part de la nostra forma de relacionar-nos i interactuar amb el que ens envolta i és també un impuls que, de ben segur, sentim sovint quan entrem a un museu o a una sala d’exposicions. Així doncs, donarem la benvinguda a aquesta “Història de les mans” exercitant el tacte, estimulant la pell, movent les mans i despertant els dits. Explorarem, experimentarem, (re)descobrirem i parlarem sobre tot allò que som capaços de fer, dir, percebre i expressar amb les mans. I a partir de les obres i accions dels artistes i d’una sèrie de dinàmiques, transformarem l’espai expositiu en un lloc on imaginar, parlar, jugar, crear i, fins i tot, inventar i explicar històries només amb les mans i els dits.

“Història de les mans” és una exposició que revisa la història cultural desenvolupada al voltant de les mans i de la nostra relació tàctil amb el món a partir d’un diàleg entre obres d’art contemporani d’artistes actuals i una selecció de peces procedents de la col·lecció de Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Aquesta exposició es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins als 12 de març.

Aquesta activitat educativa forma part del catàleg del Passaport Edunauta que s’ofereixen a Vilafranca a totes els nenes i nenes que aprenen i gaudeixen de les activitats educatives que s’ofereixen a la ciutat.

L’activitat és gratuïta i té una durada de 1h i 30 min.

pujar inici