Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Visites d'assessorament als establiments d’hostaleria i alimentaris

08 de juny de 2020

Al llarg de les properes setmanes, l’Ajuntament de Vilafranca i el Laboratori de Salut Pública de la Mancomunitat Penedès Garraf, iniciaran un seguit de visites a bars i restaurants de Vilafranca i a d’altres establiments alimentaris, amb l’objectiu de comprovar el compliment de tota la normativa sanitària, fent especial atenció a les noves mesures que la crisi sanitària pel COVID19 ha obligat a implementar.

Aquestes visites tindran format d’inspecció, però seran de caire informatiu, per tal que  els titulars dels establiments, puguin saber si està duent a terme una bona gestió de les mesures de neteja, de desinfecció i de prevenció de contagis.

La regidora de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha explicat que “amb l’obertura de la majoria d’establiments d’hostaleria, volem donar-los suport perquè puguin adaptar-se de la millor manera possible a la nova realitat i que després d’aquests mesos de tancament i d’adaptació puguin tenir l’acompanyament i l’assessorament en l’àmbit de la higiene i la seguretat alimentària”. Per la regidora, és un servei important per tal de conèixer “amb quines dificultats es troben, quines mesures han d’aplicar i com ha de ser el servei personal, el tractament dels aliments, la desinfecció....  i valorar si s’està fent correctament. En aquests moments cal estar al costat de les persones en tots els àmbits i que tinguin un suport. La nostra prioritat és la seguretat de les empreses i de la ciutadania”.

Finalment, Anna Doblas ha destacat la col·laboració amb la Mancomunitat Penedès-Garraf per oferir aquest servei, “fet que una vegada més estableix un vincle de treball conjunt entre administracions”.

Com ja és habitual, els responsables d’establiments que tinguin dubtes sobre aspectes higiènicosanitaris, poden adreçar-se al Servei municipal de Salut Pública, al correu [email protected]

pujar inici

Accessibilitat